Bocskai u 19/A

A Dunakanyar egyik legszebb részén Gödön, a Dunától mindössze 200 m távolságra építjük az Ön új ideális házát.

Méretek

167 nm + 17 nm részben fedett terasz + 34 nm részben fedett terasz és erkély

+ 319 nm telek terület

Átadás

Építés éve: 2021-2022

ELADVA

 

Elhelyezkedés

Göd (Felsőgöd) egyik legszebb részén, a Dunától 200 m-re

Finanszírozás

ELADVA

ÚJÉPÍTÉSŰ, LUXUS KIVITELŰ, MINIMÁL STÍLUSÚ, “ZÖLD” családi házak

Közvetlenül az építő cégtől eladó Göd (Felsőgöd) legszebb zöldövezeti, Duna parti részén, a Dunától 200 méterre található, 2022. augusztusáig kulcsrakészre felépülő LUXUS kivitelű, MINIMÁL stílusú családi ház szaunával és jakuzzival. Az összesen 766 m2-es telken (2 külön telek egyesítve lett) egymás mögött épül fel a 2 db önálló alappal rendelkező lakóház.

A Bocskai utca 19. szám alatti telek elején 2021. márciusától épül az “A” zöld családi ház saját déli, dél-nyugati 316 m2 telekrésszel a házban található garázzsal, illetve mögötte a telek hátsó részén épül a “B” zöld családi ház saját nyugati-, északi- és keleti 319 m2 telekrésszel a házban található garázzsal. A teljes telekből 131 m2 közös használatú terület. A hátsó “B” ház már el van adva.

Leírás

 

Az eladó családi ház nettó 167 m2 (a földszint hasznos alapterülete: 95 m2 a garázzsal együtt és az emelet hasznos alapterülete: 72 m2) +17 m2 részben fedett terasz lesz a földszinten, + 34 m2 részben fedett erkély és terasz lesz az emeleten, amelyhez 319 m2-es saját telekrész tartozik. A családi ház ára bruttó 199.900.000,- Ft “luxus” kivitelezési fokozatban.

Az ingatlan vásárlásba esetlegesen beszámítok Göd (Alsó-, közép- és felső) dunaparti részén található leválasztható telekrészt, telket vagy olyan telket, amin van egy elbontható, régi ház.

Az épülő “A” családi ház leírása:

A házba belépve egy előszoba fogad minket, innen jobbra nyílik a házhoz tartozó garázs és a garázs mögött egy tároló helyiség kapott helyet, ahol a mosó- és szárító gépeket és a ház fűtéséhez- és meleg víz ellátásához szükséges dolgokat lehet elhelyezni. A bejárattal szemben, az előszobából nyílik egy földszinti hálószoba, majd mellette található egy zuhanyzós, mosdós, WC-s fürdőszoba. A bejárattól jobbra haladva az előszoba kiszélesedik és itt az emeletre felmenő lépcsőház, a lépcsőház alatti tárolók majd a több mint 40 m2 alapterületű nappali-konyha-étkező kaptak helyet. A nappaliból a dél-nyugati tájolású teraszra és a házhoz tartozó saját kertbe lehet kimenni. Az emeletre felérkezve a közlekedőből balra nyílik 2 db déli fekvésű 15 m2-es hálószoba, amelyekhez tartozik egy közös 16 m2-es üvegkorlátos erkély is. A lépcsővel szemben egy sarokkádas, zuhanyzós, 2 mosdós, WC-s nagy fürdőszoba található. A közlekedőből jobbra haladva egy hálószoba van, amelyhez tartozik egy zuhanyzós mosdós fürdőszoba, amelyben helyet kap még egy épített szauna is. A hálószobához tartozó fürdőszobából és a közös fürdőszobából is ki lehet menni arra a 18 m2-es napozóteraszra, ahová egy télen-nyáron üzemelő szabadtéri jakuzzi is kikerül.

A ház 30-as Porotherm okos téglából épült, amelyen 15 cm-es Bachl PIR hőszigetelő rendszer található. Az ingatlanban műanyag nyílászárók vannak 5 légkamrás hőszigetelt üveggel, a nyílászárók és az ablakok nagy részén elektromos redőny és szúnyogháló van. A lapostetős ház tetején 7,5 kW teljesítményű napelem rendszer lesz kiépítve, amely elegendő megújuló energiával történő elektromos áramot fog termelni a ház tulajdonosának.

A szobákban laminált parketta lesz, míg a többi helyiség 60×60-as igényes greslappal lesz burkolva. A lakóházban egyedi gyártású beltéri ajtók lesznek. A fürdőszobákban beépített fürdőszobabútorok lesznek felszerelve. A garázskapu és a kerti kapu elektromosan lesz nyitható, a kiskapu meg videókaputelefonon keresztül. Az ablakokon kívül bádog-, belül műanyag párkányok lesznek.

Az egész házban hűtésre-fűtésre alkalmas klíma berendezések (5 beltéri egység) és a távfelügyelethez bekötött riasztó kerül felszerelésre. Az ingatlan -igény szerint-, számítógépen és okostelefonon nézhető kamerarendszerrel lesz felszerelve.

A fűtés a földszinten található gázkazánnal történik. A földszinten radiátorokkal kiegészített padlófűtés lesz és az emeleten a radiátorok adják majd a meleget. A garázs melletti tárolóban lesz egy 140 literes bojler, amely gondoskodik majd a lakóház elegendő meleg víz ellátásáról.

Az ingatlan „BB” energetikai besorolású lesz, amely megfelel a “Zöld Otthon” programnak.

A Dunakanyar egyik legszebb partszakasza, nyáron fürdésre alkalmas strand és egy jól kiépített kerékpárút 200 méterre található. A közelben Budapest és Vác irányába közlekedő busz- és vasútállomás, óvoda, iskola, termálvízű strand, szupermarketek, éttermek, cukrászdák és több jachtklub is található.

 

Kivitelezés

 

Luxus kivitelezési fokozat

 

 • Kömmerling német profilrendszerű, 5 légkamrás, dupla tömítéses nyílászárók kívül antracit, belül fehér színben
 • befelé nyíló, egyszárnyú bejárati ajtó, RD 25-ös díszpanellel, savmart üveggel, kívül antracit, belül fehér színben
 • 15 cm EPS grafit hőszigetelés dryvit vakolattal
 • külső ablakpárkány antracit színű bádoglemez, belső ablakpárkány fehér műanyag
 • kültéri üvegkorlát a déli fekvésű emeleti terasznál
 • elektromos kapu
 • Hörmann elektromos garázskapu
 • videó kaputelefon
 • Bod Reflex távfelügyelethez bekötött rádiófrekvenciás riasztórendszer, zsinór nélküli mozgásérzékelőkkel
 • elegendő villamos energia termeléséhez szükséges napelemek a lapostetőn (20 db LONGi Solar 375W, mono PERC félcellás big wafer napelem, 1 db Huawei SUN200-8KTL-M1 inverterrel (névleges teljesítmény: 7,00 kWh/év, a rendszer várható éves hozama: 8925-8625 kWh/év, a rendszer várható 25 éves termelése: kb. 8.805.000,- Ft). A napelemek üzemkész állapotban, a használatukhoz szükséges áramszolgáltatói engedélyek, szerződések megkötését követően kerülnek átadásra.)
 • Wolf 28-as zártégésterű, kondenzációs gázkazán, hozzá tartozó 180l-es indirekt tárolóval és fűtőpatronnal, ahogy beszéltük, ez egy olyan HMV előállítási funkciót tesz lehetővé, ahol a HMV előállításának módja (gáz vagy áram) egyszerűen egy gombnyomással választható, és így – a lakók döntésétől függően – a HMV előállítás akár egész évben gáz felhasználása nélkül biztosítható az ingatlanban.
 • a földszinten radiátorok, törölköző szárító (a fürdőszobában) és padlófűtés, az emeleten radiátorok, törölköző szárító (a fürdőszobában)
 • 5 db beltéri klímaberendezés 3 db kültéri egységgel
 • Kludi alap szaniterek
 • 4 személyes, igényes szauna, szaunakályhával
 • 4 személyes kültéri jakuzzi
 • hideg- és meleg burkolatok bruttó 6.000,- Ft/m2 anyagár összegig
 • a közös területek térkövezése bruttó 4.000,- Ft/m2 anyagár összegig
 • a közös területeknél és a ház külső részén egységes kültéri lámpák felszerelése
 • a telek első és oldalsó kerítéseinek komplett elkészítése, valamint a saját telekrészek elkerítése
 • lépcsőházi üvegkorlát a földszinti részen
 • komplett konyhabútor beépített gépekkel készre szerelve bruttó 3.000.000,- Ft (anyag és munkadíj) összegig
 • komplett fürdőszoba bútor készre szerelve bruttó 400.000,- Ft (anyag és munkadíj) összegig
 • komplett kertépítés növényekkel, vakondháló- és gyomfogó filc lefektetéssel, gyepszőnyeggel együtt bruttó 2.000.000,- Ft (anyag és munkadíj) összegig
 • esőérzékelős locsolórendszer kiépítése
 • közös ásott kút
 • saját kerti csap kialakítása

Finanszírozás

Az építtető cég a GRUBER BAU Kft., aki az egész építkezést a kulcsátadásig előfinanszírozza, így a vevőknek mindig csak a már elkészült állapotot kell a szerződésben rögzített feltételekkel kifizetniük.

Az újépítésű lakóház megfelel a “Zöld Otthon” programnak, így akár 1,99% éves kamattal felvehető rá a maximális zöld hitel, illetve igénybe lehet rá venni a Családi otthonteremtési kedvezményeket is. A 25 éven aluli gyerek(ek)kel rendelkező családok akár 20.000.000,- Ft-os támogatást (1-3 gyerekek után járó CSOK támogatás, áfa- és illeték kedvezmény) is kaphatnak erre az ingatlanra.

ALAPRAJZOK

Hol található?

Göd, Bocskai utca 19

GRUBER BAU – Bocskai utca 19/A