Bocskai u 17/B

A Dunakanyar egyik legszebb részén Gödön, a Dunától mindössze 200 m távolságra építjük az Ön új ideális házát.

Méretek

145 nm + 27 nm részben fedett terasz vagy erkély

+340 nm telek terület

Átadás

Építés éve: 2020

ELADVA!

Elhelyezkedés

Göd egyik legszebb részén, a Dunától 200 m-re

Finanszírozás

ELADVA!

ÚJÉPÍTÉSŰ, LUXUS KIVITELŰ, MINIMÁL STÍLUSÚ, ELEGÁNS

Közvetlenül az építő cégtől eladó Göd (Felsőgöd) legszebb zöldövezeti, Duna parti részén, a Dunától 200 méterre található, 2021. áprilisában kulcsrakészre elkészült LUXUS KIVITELŰ, MINIMÁL stílusú lakóház. Az ingatlan azonnal költözhető! Az ingatlan AKCIÓS vételára (2021.09.30-ig): bruttó 124.900.000,- Ft.

Az ingatlan 145 m2 + 27 m2 részben fedett erkély vagy terasz, amelyhez 340 m2-es saját telekrész tartozik. Az ingatlan magas műszaki tartalommal rendelkezik.

Leírás

A házba belépve egy előszoba fogad minket, innen jobbra nyílik egy vendég fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és wc-vel. Az előszobából nyílik még egy tároló helyiség a cipőknek és a kabátoknak és az épületen belülről megközelíthető a fűtött garázs is. A bejárattal szemben indul az 1. emeletre vezető lépcső. A lakóház földszintjén még az egy légterű 33 m2-es nappali-étkező és a nappalihoz kapcsolódó, de ajtóval elválasztott, 13 m2-es külön konyha kapott helyet. A konyha minden luxus konyhai eszközzel fel lett szerelve (beépített- hűtő, mélyhűtő, mikró, sütő, kerámia főzőlap, elszívó, mosogatógép). A nappaliból vagy a konyhából a kertkapcsolatos, részben fedett teraszra jutunk ki. A megtervezett kertben gyepszőnyeg és örökzöld növények kaptak helyet. A mindig szép kertről a fúrt kút és az automata, esőérzékelős locsolórendszer gondoskodik. Az ingatlan része még a földszinten egy 20 m2-es garázs is elektromosan nyitható garázsajtóval. A garázsból közvetlen bejárási lehetőség van a ház előszobájába. A garázsban található egy 100 literes villanybojler, amely gázbojlerrel együtt gondoskodik a lakóház állandó meleg víz ellátásáról.

Az 1. emeleten jobbra nyílik egy hálószoba, majd balra a folyosó végén található a szülői hálószoba, amelyhez közvetlenül egy saját kádas, 2 mosdós és wc-s fürdőszoba tartozik és egy másik nagyméretű hálószoba is, amelyhez van egy kb 4 m2-es gardrób része is. Mindkét déli fekvésű hálószobából kijárat van egy üvegkorlátos nagy erkélyre. Az emeleten helyet kapott még egy kádas, mosdós és wc-s fürdőszoba, ahol a ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról gondoskodó modern, belső égésterű gázkazán és a kazánhoz tartozó melegvíztároló kapott még helyet. Az emeleti fürdőszobával szemben egy tároló helyiség van.

A ház 30-as Porotherm okos téglából épült, amelyen 10 cm-es Bachl PIR hőszigetelő rendszer található.

Az ingatlanban műanyag nyílászárók vannak 5 légkamrás hőszigetelt üveggel, a nyílászárók és az ablakok nagy részén redőny és szúnyogháló van. A földszinti terasznál elektromos redőny működik. Az ablakokon kívül fém párkányok vannak. A szobákban laminált parketta, míg a többi helyiség 60×60-as igényes greslappal lett burkolva. A lakóházban egyedi gyártású beltéri ajtók vannak. A fürdőszobákban beépített fürdőszobabútorok lettek felszerelve.

Az ingatlant igényes épített kerítés veszi körbe, elektromos kerti kapuval és videó kaputelefonon keresztül nyitható kiskapuval. Az egész házban klíma berendezések és a távfelügyelethez bekötött riasztó található. Az ingatlan saját kamerarendszerrel felszerelhető. A fűtés az emeleti gázkazánnal történik radiátorokon és betekert, fűtött padlón keresztül.

Az ingatlan „CC” energetikai besorolású.

A Dunakanyar egyik legszebb partszakasza és egy jól kiépített kerékpárút 200 méterre található. A közelben Budapest és Vác irányába közlekedő busz- és vasútállomás, óvoda, iskola, szupermarketek, éttermek és egy jachtklub is található..

Finanszírozás

Az ár nem irányár, de a 2021. január 1-től érvényes Családi otthonteremtési kedvezményeket igénybe lehet venni erre az ingatlanra is. A 25 éven aluli gyerek(ek)kel rendelkező családok akár 20.000.000,- Ft-os CSOK támogatást (1-3 gyerekek után járó támogatás, áfa- és illeték kedvezmény) kaphatnak.

Az építő és értékesítő cég: GRUBER BAU Kft.

ALAPRAJZOK

Hol található?

Göd, Bocskai utca 17

GRUBER BAU – Bocskai utca 17/B