Bocskai u 17/A

A Dunakanyar egyik legszebb részén Gödön, a Dunától mindössze 200 m távolságra építjük az Ön új ideális házát.

Méretek

136 nm + 21nm garázs + 69 nm részben fedett erkély vagy terasz

+380 nm telek terület

Átadás

Építés éve: 2021

Elhelyezkedés

Göd (Felsőgöd) egyik legszebb részén, a Dunától 200 m-re

Finanszírozás

ELADVA!

 

LUXUS KIVITEL, MINIMÁL STÍLUS, VISSZAFOGOTT ELEGANCIA

ELADÓ Göd (Felsőgöd) legszebb zöldövezeti, dunaparti részén, a Dunától 200 méterre található, 2021. januárjában elkészült LUXUS kivitelű, MINIMÁL stílusú lakóház medencével, szaunával és jakuzzival.

Az ingatlan 136 m2 + 21 m2 garázs + 69 m2 részben fedett erkély vagy terasz, amelyhez 380 m2-es saját saroktelek rész tartozik. A lakóház magas műszaki tartalommal rendelkezik.

Az ingatlan vásárlásba esetlegesen beszámítok Göd (Alsó-, közép- és felső) dunaparti részén található leválasztható telekrészt, telket vagy olyan telket, amin van egy elbontható, régi ház. 

Leírás

 

A házba belépve egy előszoba fogad minket, innen jobbra nyílik egy fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és wc-vel. Az előszobából nyílik még egy háztartási helyiség ahol a mosógép és a szárítógép kaptak helyet, egy tároló helyiség a cipőknek és a kabátoknak, az épületen belülről megközelíthető a fűtött garázs, valamint egy földszinti hálószoba, amely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. A bejárattal szemben indul az 1. és 2. emeletre vezető, impozáns, üvegkorláttal ellátott lépcső, amely alatt egy tároló (spejz) található. A lakóház földszintjén még az egylégterű konyha-étkező-nappali kapott helyet. A konyha minden luxus konyhai eszközzel fel lett szerelve (beépített- hűtő, mélyhűtő, mikró, sütő, indukciós főzőlap, elszívó és mosogatógép). A nappaliból a kertkapcsolatos, részben fedett teraszra jutunk. A teraszról kényelmes lépcsőkön keresztül bemehetünk a kb 5,5×2,5 méteres, kb 1,4 méter mély medencébe, amely ellenáramoltatóval és masszírozó fúvókákkal van felszerelve. A medence felnyitható és teljesen elhúzható igényes aluminium-plexi fedéssel rendelkezik. A megtervezett kertben gyepszőnyeg és nagy örökzöld növények kaptak helyet. A mindig szép kertről a fúrt kút és az automata, esőérzékelős locsolórendszer gondoskodik.

 

Az 1. emeleten egy galériára érkezünk, ahonnan szép kilátás nyílik a földszinti részre. Innen jobbra nyílik a szülői hálószoba egy saját sarokkádas, mosdós és wc-s fürdőszobával és egy üvegkorlátos, nagy erkéllyel, balra pedig 2 egyforma méretű hálószoba és egy üvegfalas, épített zuhanyzós, mosdós és wc-s fürdőszoba található.

 A 2. emeleten egy közlekedőbe érkezünk, ahol egy 4-5 személyes szauna és egy beltéri zuhanyzó kapott helyet, valamint innen lehet kijutni a napozó teraszra, ahol egy fűtött jakuzzi és egy kültéri zuhanyzó is található.

 A ház 30-as Porotherm okos téglából épült, amelyen 10 cm-es Bachl PIR hőszigetelő rendszer található. Az ingatlanban műanyag nyílászárók vannak 5 légkamrás hőszigetelt üveggel, a nyílászárók és az ablakok nagy részén elektromos redőny és szúnyogháló van.

A szobákban laminált parketta van, míg a többi helyiség 60×60-as igényes greslappal lett burkolva. A lakóházban egyedi gyártású beltéri ajtók vannak. A fürdőszobákban beépített fürdőszobabútorok vannak, amelyek az ingatlan tartozékai. A garázskapú és a kerti kapu elektromosan nyitható, a kiskapu meg a videókaputelefonon keresztül. Az ablakokon kívül bádog-, belül műanyag párkányok vannak.

 Az egész házban klíma berendezések és a távfelügyelethez bekötött riasztó található. Az ingatlan számítógépen és okostelefonon nézhető kamerarendszerrel van felszerelve.

 A fűtés az első emeleten található gázkazánnal történik radiátorokon és betekert, fűtött padlón keresztül. A garázsban található egy 100 literes villanybojler is, amely a emeleten található gázkazánhoz kapcsolódó bojlerrel együtt gondoskodik a lakóház elegendő meleg víz ellátásáról.

 Az ingatlan „CC” energetikai besorolású.

A Dunakanyar egyik legszebb partszakasza és egy jól kiépített kerékpárút 200 méterre található. A közelben Budapest és Vác irányába közlekedő busz- és vasútállomás, óvoda, iskola, szupermarketek, éttermek és egy jachtklub is található.

Az építő és értékesítő cég: GRUBER BAU Kft.

ALAPRAJZOK

Hol található?

Göd, Bocskai utca 17

GRUBER BAU – Bocskai utca 17/B